![]() |
![]() ![]() |
![]() |
neromare |
![]()
|
![]() Новак ![]() Posts: 7 ![]() |
This is the best thing i do today to be a member in this helpful forum. Thanks to the administrator to provide such a great site. I am going to share ideas with people who have the same interests with me. Send me messages now! Най-важният отговор в темата го няма и той е “Дете.” На няколко пъти ми се случва деца, дори по-възрастни тийнейджъри, да изскачат пред колата. В градска зона карах с около 40-45 км/ч когато един младеж щях да го отнеса като “свиня мазен вестник.” Буквално спрях на около 2 сантиметра от краката му. Играеше си с “аверчетата” и изскочи като пълен дебил насред оживена улица. Тъй като го няма този отговор сред възможните, ще маркирам “Черна лимузина с мутра.” Тези са изключително нагли и си мислят, че законът е над тях. Правят некоординирани и некадърни маневри, защото мозъците им отдавна са спряли да функционират, и очакват околните участници в движението, и особено тези зад тях – да ги пропускат винаги, и да им предвиждат действията. This post has been edited by neromare: Feb 28 2019, 12:28 PM |
Googlebot |
![]()
|
Реклами от Google ![]() |
|
GabyModa |
![]()
|
Новак ![]() Posts: 7 ![]() |
Аз се дразня, когато вися в задръстването и някой пич реши да предреди всички, сигурно е много доволен от себе си. Ама, ако почнем всички да го правим ще е война.
|
![]() ![]() |
Similar Topics
Topic Title | Replies | Topic Starter | Views | Last Action |
---|---|---|---|---|
докъде сме я докарали... | 0 | PIT BULL | 3,713 | Jan 9 2011, 10:25 AM Last post by: PIT BULL |
Кара ли някой на олио вместо нафта | 10 | fenkoto | 13,327 | May 11 2010, 07:02 PM Last post by: proba |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th December 2019 - 02:34 PM |