Регионално търсене - Варна
IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
> Сайт за Варна
happy_flower
post Aug 17 2018, 10:20 AM
Post #1


Новак
*

Posts: 8Добро утро! С мои братовчеди сме решили да създадем сайт за Варна и да вложим в него. Желаем да го разпространим възможно най-много, за да стане известен. Успяхме да открием хора, които ще ни помагат за част от нещата. Възникнаха няколко въпроса, които ни интересуват:
1. Как е по-добре - да вземем нов домейн или стар. Разгледах доста и много хора ми казаха да закупя такъв с история, защото по-бързо ще може да се класира в търсещите машини. Ако това е вярно, от къде мога да го взема и каква ще е неговата цена?
2. Необходим ни е линк билдинг за сайта. Възможно ли е да ми препоръчате фирма, която предлага тази услуга и колко време трябва да инвестирам, за да има ефект. Какви са вариантите и как точно трябва да се процедира.
3. В Интернет четох и за така наречените спомагателни блогове. Все още ли този вариант действа, защото видях, че всички имат различно мнение по въпроса. Аз лично бих рискувал, за да видя какви резултати ще мога да получа. Отново трябва да питам как точно да я изградя – с чисто нови домейни или със стари.

User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Googlebot
post Aug 17 2018, 10:20 AM
Post #


Реклами от GoogleGo to the top of the page
Quote Post
TheIsco
post Sep 13 2018, 05:10 PM
Post #2


Новак
*

Posts: 6Добър ден от мен!

Имам опит в тази работа и ще ти споделя моя опит.

Добре са те посъветвали хората да си вземеш стар домейн, защото това е по-добрия избор. Със сигурност ще се класира много по-бързо и лесно в Google и която и да е друга търсачка. За тази цел може да разгледате https://domeinite.bg/, които имат много хубави домейн имена, които мисля, че ще ти свършат работа на теб.

Линк билдингът е неизменима част от "Рекламата" на уеб сайта. Благодарение на него и още други неща ще си класираш сайта по-напред. Аз лично бих ти препоръчал https://linkove.bg/. Имат линкове на всякаква тематика и според бюджета, който имаш ще ти предложат най-доброто.

Много хора пишат, че сателитните мрежи вече не действат, но това не е така. Всичко зависи от това как ще я направиш. Бих те посъветвал да разгледаш списъците със стари домейни на https://seo.domains/. Ежемесечно те обновяват своята база и изскачат много хубави, които ще са подходящи за PBN мрежата.

User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Collapse

> Similar Topics

Topic Title Replies Topic Starter Views Last Action
Интересен сайт с много филми 7 капитана 7,928 Apr 1 2019, 08:34 PM
Last post by: optimeon
Интересни места във Варна 7 toni_ 3,166 Mar 21 2019, 04:41 PM
Last post by: optimeon
Търсят се: Луксозни Апартаменти “Под наем” за Варна 0 neromare 254 Feb 28 2019, 12:12 PM
Last post by: neromare
Продавам апартамент в гр.варна 2 hristotodorov 1,206 Feb 27 2019, 03:19 PM
Last post by: lidmn
Купувам апартамент във ВАРНА? 1 power_tdi 3,439 Feb 27 2019, 03:19 PM
Last post by: lidmn


 - Lo-Fi Version Time is now: 22nd April 2019 - 04:34 AM