![]() |
![]() ![]() |
![]() |
hristotodorov |
![]()
|
![]() Напреднал потребител ![]() ![]() ![]() Posts: 366 ![]() |
Добър ден! Ходих да си направя профилактични изследвания и се оказа че имам ниски нива на тестостерон. Смятам че все още съм млад и това не е нормално да се случва на тази възраст. Реших да си взема някакви стимуланти на тестостерона, а ако не стане с тях вече тогава ще ходя по доктори. Някой, който е по-запознат и използва такива, би ли могъл да ми препоръча марка и от къде да си ги закупя. Благодаря предварително!
|
Googlebot |
![]()
|
Реклами от Google ![]() |
|
miha |
![]()
|
Напреднал потребител ![]() ![]() ![]() Posts: 191 ![]() |
Здравей! Мъжът ми е супер запален, и след последният цикъл със стероиди, който направи нивата му на тестостерон бяха паднали значително. Само за около месец нивата му се върнаха на нива преди стероидите, а след това продължиха да нарастват. Ето това е добавката, която пиеше. https://healthstore.bg/now-sports-tribulus-...mg-180-tabletki Дано съм помогнала и късмет!
![]() |
![]() ![]() ![]() |
Similar Topics
Topic Title | Replies | Topic Starter | Views | Last Action |
---|---|---|---|---|
Лаптопи на ниски цени | 2 | v.ivanov | 792 | Jan 14 2019, 10:53 PM Last post by: optimeon |
Испански език - нива А1 и А2 | 0 | astoria_varna | 574 | Jun 13 2017, 03:22 PM Last post by: astoria_varna |
Online китайски магазини със скандално ниски цени | 46 | капитана | 266,076 | Aug 27 2013, 01:16 PM Last post by: bobolink |
Предлагаме многообразие от имоти на ниски цени | 0 | flysis | 2,865 | Mar 3 2012, 12:58 PM Last post by: flysis |
Продавам Футболни тениски с дълъг ръкав | 0 | originalni | 2,456 | Feb 27 2011, 06:23 PM Last post by: originalni |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th February 2019 - 10:15 AM |