Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Шофьорски курсове и инструктори
Форум Варна > Варна > За Варна и варненци
chi4oniki
Тук може всеки да си каже мнението за шофьорските курсове- школи и инструктори.

Аз започвам с поздравления, за най-добрия (поне според мен) инструктор във Варна- Деян Жейнов. Човека е страшно опитен, обожава курсистите му да разбират това което им обяснява. След курса, човек излиза обучен на няколко неща:
- добро шофиране
- пазене околните и себе си
- хумор и забава
- СТИЛ на каране
- ЕТИКА на каране
капо последните много често се губят при днешните шофьори...
ето и сайта на Автошкола Жейнови . Жейнов каза, че скоро щял да се напишат тарифите и подробностите при всяка категория.
Мая
Ами аз като току що взела книжка мога да споделя удовлетворението си от моя инструктор- Димитър Димитров , фирмата е "Варна-Груп"

първо за него: много е точен, взискателен , но и дава много от себе си, стараейки се да покаже възможно повече от особеностите на пътя и движението във Варна, спокоен и търпелив с курсистите , учи ни да мислим и да предвиждаме ситуациите...

за фирмата: осигурен кабинет за теоретична подготовка , която е доста подробна,всеобхватна ; много добра организация на всички въпроси по явяване на вътрешни изпити и пред ДАИ!

Мога да кажа само хубави думи и ... да се похваля ,че го взех от първия път !

Благодаря Митко em (24).gif
ssssssss
Здравейте, от личен опит бих Ви препоръчала фирма Волан ООД и по конкретно Любомир Петров em (37).gif
kalinka
Цитат(курецункай @ Jul 24 2010, 11:00 PM) *

Искам да предопредя всички кандидат шофьори - хора пазете се от ВОЛАН ТРАНС !! Тая фирма е измекярска и гледат как да ви вземат париците.. нарочно ви късат по изпитите, колкото и добре да карата - целата е да има цакате колкото може повече кинти!!!
Бих ви препоръчала голяма и надежна фирма като КАЛИ, т.к те не си позволяват да си развалят репутацията, наистина добре учат курсистите и правят от тях истински шофьори. Тяхната цел е да ви направят добри в карането, защото само по този начин фирмата може да подържа ренуме.. качество, а не цакане с кинтите!
Бих искала и да изразя отвращание към Румен Чавдаров от ВОЛАН ТРАНС - лигав е и няма за цел да ви научи, а само да ви издои финансово! Часовете минават в лигавня, от която никой не печели.. след края на курса няма дори да можете да работите нормално с педалите! em (39).gif em (39).gif em (39).gifНа калпавата ракета, космоса й крив! Виж се с какви правописни грешки пишеш, неграмотнице! Ако си същата и с педалите, няма кой да те научи да шофираш! От 10 години имам книжка, която съм взела от първия път, благодарение точно на въпросния Румен Чавдаров! Човека е пълната противоположност на това, което си написала! По-вероятно е да ти е отказал уреждане на изпита!
puffi
До курецункай:

Ало курецункащата, искам само да ти кажа, че точно Румен Чавдаров ме научи да шофирам със самочувствие и в момента карам без страх и то в Лондон!!! Щом той не те е научил, значи няма и да се научиш!!!!!!!!
(то името ти показва в какво си по-добра em2 (1).gif em (27).gif )
mandrahula
Аз съм страшно доволна от Юлиян Маринов, инструктор от автошкола "Ради Маринов и синове". Много внимателен и коректен, дава най-доброто от себе си, за да ни направи наистина добри шофьори. И най-важното-много спокоен. Нито веднъж не ми е повишил тон, макар на мен самата да ми е идвало да се цапардосам заради някоя тъпа грешка. ИСТИНСКИ ПРОФЕСИОНАЛИСТ!
Balkancho
Здравейте,
Шофьорските курсове приключих точно преди ден. С две ръце Ви препоръчвам автошкола Волан Варна и по специално инструктор Красимир Кирев.
Както децата първи клас отиват на училище без да могат да четат, е точно така бях и аз с кормуването. Красимир Кирев ме научи на всичко изключително компетентно и спокойно. Взех си вътрешен и външен изпит кормуване от първия път с доза много не нужно притеснени
Пожелавам успех на всички бъдещи колеги !
Без притеснение и паника, ще Ви е много по лесно
tedinka
Balkancho, има ли възможност часовете за теория и практика, да се провеждат само в събота и неделя?
plamsity
Моят инструктор беше Юлиян Маринов, фирмата е "Ради Маринов и синове" ООД. И тримата са много добри. Изпитите съм ги взела от първия път, Юлиян добре се постара това да бъде така, нито веднъж не ми повиши тон, дори и да е имало за какво, има голямо търпение и ЖЕЛЕЗНИ нерви, което малко хора го имат. Колата e Opel Vectra2000, голяма е, но именно след такава кола можеш да кажеш, че си се научил добре, защото повечето от нас няма веднага да седнем да караме каляските, а ще си седнем зад трошките и ще се чудим после как да я подкараме тази таратайка. Има уникален подход да ти преподаде всичко зад волана. Не искам да звучи прекалено, но съм сигурна, че няма друг такъв, той е уникален човек и инструктор. Веднъж ми казва, че ние курсистите сме му като деца и той се опитва да даде всичко от себе си за да ни научи на най-доброто.
zapryanova3
Здравейте!
Искрено препоръчвам автошколата " Ради Маринов и синове". Аз бях при Юлиан Маринов... Е, сърдечно му благодаря! Никога преди не се бях качвала зад волана, идея си нямах...Но Юлиан се справи- невероятно търпение, такт, професионализъм. И не на последно място чувство за хумор. Юлиан живее за работата си и я върши със сърце. Това страшно мотивира и дава кураж. Учи те не само да шофираш, а и да го правиш с удоволствие. Затова успях. И съм много горда със себе си em (24).gif
венци
Здравейте на всички,моят инструктор беше Юлиян Маринов от фирма-"Ради Маринов и синове" ООД. Мога да споделя че и тримата инсктруктори са готини.Много съм доволен от часовете изкарани при тях,едно от нещата което е при повечето колеги и притеснението-повярвайте след 10-та минута го няма.С удоволствие бих ги препоръчал на приятели и познати
kinggod
Аз също съм доволен от Волан Варна,много са коректни и наистина човек се научава да кара кола.
Veniana1986
Макар форума да е от доста време, смятам, че хората продължават да четат отзиви, мнения и впечатления. Тъй като темата е точна, бих искала да споделя моята препоръка em2 (1).gif em2 (1).gif за една от автошколите в град Варна.

Преди няколко месеца изкарах курсовете за В категория и нямах никакви проблеми както с теоретичния , така и с изпита пред ДАИ. Иструкторите от школата бяха страшно отзивчиви и колата, която карах беше нова. ( За разлика от повечето коли на автошколи ).

Може да видите колите им на сайта : http://silviins.bg/ - Видях, че провеждат и курсове за малки и по-големи мотори и мотоциклети.

Препоръчвам ги на всеки кандидат-шофьор, защото не винаги най-известните и рекламирани школи са и най-добрите. em (37).gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.